Zgodovina in organizacija

Skupina Tuplex

Države: Poljska, Rusija, Češka, Slovaška, Madžarska, Bolgarija, Romunija, Srbija, Hrvaška, Slovenija

Poslovno partnerstvo
Nenehno se trudimo predvideti potrebe naših strank in graditi trdne poslovne odnose. Uporabljamo znanje in izkušnje, pridobljene v dvajsetih letih sodelovanja z večjimi kemičnimi podjetji na svetu. Naši dobavitelji so najbolj ugledni proizvajalci, med njimi Alcoa, Altuglas, Avery, Basf, Bayer, Ferrari, Sabic in 3M. Vsi stiki z dobavitelji in kupci so dolgotrajni.

Naša prizadevanja za nenehno povečevanje kakovosti naših storitev se odražajo v dinamičnem razvoju organizacije in njenem najvišjem bogastvu, ki je človeški kapital. V skladu z našim geslom "Vlagamo v vaš uspeh" smo prilagodili naše pogoje in kreditno politiko potrebam naših strank.
Strankam smo na voljo neposredno v naših podružnicah po vsej regiji, v ponudbi pa imamo tudi možnost obiska specializiranih svetovalcev, ki nudijo podporo strankam in strokovno tehnično svetovanje.

Naša ekipa
Tuplex sestavlja dobra ekipa ljudi, ki nenehno izboljšujejo svoje sposobnosti. Pozorni smo na nenehen osebni razvoj vseh zaposlenih in na izboljšanje metod dela. Skupaj z največjimi svetovnimi podjetji organiziramo izobraževanja za zaposlene in stranke.

Logistika in transport
Razvita mreža poslovalnic s polno logistično in skladiščno bazo, sodobnimi stroji in informacijskim sistemom za podporo logističnih odločitev se odraža v učinkovitosti pri upravljanju naročil in fleksibilnosti dobav v našem podjetju. Vsaka poslovalnica Tuplex ima skladišče, prilagojeno potrebam kupcev v regiji, od koder se izvajajo naročila najbolj iskanih izdelkov. Skladišča z velikim prostorom nam omogočajo, da obdržimo široko paleto izdelkov. Zaradi našega velikega voznega parka dobave pridejo do kupcev v času, ki ga zagotovimo. Obdelava naročila je izvedena v prvih 24 urah, kjerkoli v državi.

Dodatne storitve
Na zahtevo stranke pripravimo ustrezne formate ali jih naročimo neposredno od proizvajalcev. Računalniška linija za rezanje formatov " Schelling deluje " nam omogoča, da zmanjšamo odpadke in zmanjšamo stroške.

Pravi uspeh zahteva pogum in neomejeno vero v uspeh. V devetdesetih letih, ko smo začeli delovati, je bila Poljska država velike gospodarske in politične preobrazbe, katere narava se je še vedno oblikovala. Vlaganje v plastiko je bilo takrat komaj prepoznavno, dokaj neobičajno in predvsem veliko tveganje. Spodbujani z besedami enega od likov v filmu " Diplomant ", po katerem " je plastika prihodnost ", smo se odločili tvegati.

Verjamemo, da sanje ne bi smele biti omejene, zato smo od začetka domnevali, da bo naše podjetje postalo nacionalna organizacija in vodilna v svoji industriji. Danes gradimo evropsko organizacijo in naš cilj je biti vodilni v Srednji in Vzhodni Evropi.

NAŠE PREDNOSTI

1. Utrjen vodilni položaj v industriji
2. Največja izbira izdelkov za oglaševanje ter gradbeno in industrijsko industrijo
3.  Strokovno tehnično svetovanje - strokovno osebje
4. Dostopnost izdelkov na zalogi
5. Neposredna dostava
6. Plošče, folije in ponjave popolnoma prilagojene vašim potrebam
7. Kreditna politika, prilagojena individualnim potreban strank
8. Konkurenčne cene

ZGODOVINA

Departments in Poland - Poznań
1992

Refreshing the company's image
2001

Department in Bulgaria
2008

"Solid Company" Certificate
2011

1990

Družina Tulwin ustanovi podjetje Tuplex.

1992

Ustanovljene so prve tri podružnice - v Gliwicah, Lodzu in Poznanu. Sprejeta je odločitev o nadaljnjem teritorialnem razvoju, ki nam je omogočila, da smo bliže strankam in hitreje izpolnjujemo njihove potrebe.

1996-2001

Podjetje hitro raste. Ustanovljene so bile nove podružnice: v Krakovu (1996), Katovicah in Wloclaweku (1998), v Bydgoszczu, Czestochowi, Kaliszu in Kielcu (1999) in v Rzeszowu (2000), sedež podjetja se preseli v Varšavo (2001).

2004

Podjetje začne svojo mednarodno širitev. Ustanovljen je Tuplex Rusija.

2006

Tuplex prejme certifikat ISO 9001: 2000 in je uvrščen na 944 najboljših poljskih podjetij v letu 2000, ki ga je izdala "Rzeczpospolita".

2007

Ustanovljena so bila podjetja na Češkem, Slovaškem, Madžarskem in v Romuniji.

2008

Podjetje prevzame prvo nagrado v natečaju " Orli poljske gradnje " v kategoriji: Distribucija gradbenih materialov. Razvita je programska oprema SAP.

2008

Ustanovljen je Tuplex Bulgaria.

2010

Nove podružnice Tuplexa so ustanovljene v Wroclawu in Gdansku.

2011

Nove podružnice Tuplexa so ustanovljene v Lublinu in Szczecinu. Ustanovljen je Tuplex Srbija. Podjetje je nagrajeno z evropskim certifikatom »Zanesljivo v podjetju«.

2012

Po dolgotrajnem procesu je Tuplex prejel certifikat "Solid Company 2011" za priznanje za najvišjo raven storitev.

2014

Sprememba pravne osebnosti in preoblikovanje družbe v delniško družbo.

2015

Na Hrvaškem je ustanovljeno podjetje s sedežem v Zagrebu

2018

Ustanovljen je Tuplex Slovenia.

NAGRADE IN PRIZNANJA

  • Orli Poljskega Gradbeništva v letih 2008, 2009 in 2010

 

  • Prva nagrada v kategoriji Distribucija Gradbenega Materiala

 

  • Evropska medalja v letih 2008 in 2009 za svoje znamke TU-PRINT, TU-FLEX,TU-BOND, TU-FOL

VIZIJA IN STRATEGIJE

Poslanstvo podjetja
Tukaj smo, da bi zadovoljili in presegli potrebe naših kupcev in skupaj ustvarili novo realnost.

Vrednosti
V našem podjetju krepimo in nagrajujemo sledeče vrednote: predanost, poštenost, zanesljivost, sodelovanje in odločnost pri izvajanju nalog.

Cilj
Biti vodilni v distribuciji plastike v Srednji in Vzhodni Evropi

Naš cilj se uresničuje z:

  • Ozemeljskim razvojem: Prenos izkušenj in znanja z izgradnjo profesionalnih storitev za stranke v državah srednje in vzhodne Evrope
  • Razvojem izdelkov: Razširitev palete skrbno izbranih izdelkov, povečanje tržnega deleža že prodanih izdelkov
  • Organizacijskim razvojem: Izboljšanje organizacije trgovine in logistike ter optimizacija procesov in postopkov