Kariera

TUPLEX je podjetje z več kot 27 letnim prvim mesto v Srednji in Vzhodni Evropi pri distribuciji plastičnih materialov za GRADBENIŠTVO - INDUSTRIJO - OGLAŠEVANJE. Naša dejavnost na poljskem trgu se je začela leta 1990, danes pa smo velika mednarodna organizacija, ki sodeluje z globalnimi korporacijami. Naša ekipa na Poljskem šteje skoraj 250 ljudi, v evropski strukturi pa skoraj 500 zaposlenih. Imamo dolgoletne izkušnje na trgu in se nenehno razvijamo, saj delujemo v inovativni industriji in na stalno rastočem trgu. Naša poslovna stabilnost temelji na široki raznolikosti strank in industrije, finančna stabilnost pa je potencial za obvladovanje največjih prestižnih unikatnih projektov po vsej Evropi.

Okolje, v katerem vsak dan živimo in delamo, nam prinaša nove izzive. Za rast, razvoj in doseganje naših ciljev potrebujemo sodelavce, ki so:

VODJE
Vedno so pred drugimi, najboljši v svojem delu, se motivirajo in prenašajo to motivacijo na druge. Željni so znanja, absorbirajo in delijo s sodelavci.

NAMENJENI STRANKAM
Zavedajo se, da je zadovoljna stranka ključ do dolgoročnega uspeha. Razumejo svoje stranke, poznajo svoje probleme in vedno ponujajo rešitve, ki izboljšujejo njihovo poslovno in zasebno življenje.

EKIPNI IGRALCI
Komunikativni. Lahko prejmejo in pošljejo sporočilo. Delajo in sodelujejo z različnimi ljudmi in vedo, da delajo z ekipo in prispevajo k podjetju z dodano vrednostjo.

INOVATORJI
Vedno najdejo nove izzive, spreminjajo nevarnosti v priložnosti, prispevajo k ciljem podjetja in vedo, da izboljšanje tudi izboljšuje svoje okolje.

STROKOVNJAKI
Poznajo svoje delo, nenehno si prizadevajo za boljše delo in svoje znanje prenesejo v okolje.

ETIČNI
Vsakemu podjetju pristopajo odgovorno in pošteno ter jih vedno vodijo najvišji moralni standardi. Razumejo, da uporabnik ni vedno profesionalen, ampak zelo pogosto začetnik.

ZVESTI
Imajo radi in cenijo podjetje, v katerem delajo, in se zavedajo, da so cilji podjetja in zaposlenih neločljivi.

RAZLIČNI
So prek konkurenco in vedi, da povprečje ni merilo uspeha, cenijo razlike in znaji iz teh razlik dobiti maksimalni potencial.

Če se želite pridružiti naši ekipi kot sodelavci pri prodaji, usposabljanju in implementaciji naše programske opreme, nam pošljite svoj življenjepis na info@tuplex.si.